Cuina amb illa i barra

Aquest projecte que us presentem es va realitzar a Olesa de Montserrat. Un projecte pensat per a una família de 4 persones amb un espai de 35 m2 aproximadament. A aquesta família els agrada molt cuinar i buscaven ampliar la zona de treball, així com tenir força espai pel rebost. Aprofitant que es feia una cuina oberta, vam optar per una zona d’illa, amb una barra on poder fer el menjar ràpid o bé mantenir una conversa alhora que es cuina.

La cuina està formada per una combinació de sèries. Els baixos amb INTRA, sèrie 047. Les columnes amb Karmel, sèrie 009. Els alts de la cuina són vitrines d’alumini 01 plus, sèrie 083. Pels mobles baixos i les columnes es van decantar pel color gris arena brillo. Per les vitrines, amb marc d’alumini i vidre de seguretat, es va optar per un blanc mate. Uns colors suaus i elegants. Sota els mobles alts, il·luminació fluorescent amb llum freda. El sobre de la cuina, de color blanc, s’ha realitzat amb un Dekton de 2 cm de gruix i 1,2 cm pel revestiment que arriba fins al sostre. Amb les estanteries i la barra de l’illa es va buscar un laminatge de color roure semblant a la taula de roure natural.

És una distribució molt pràctica perquè alhora que permet cuinar tenint tots els productes i estris de cuina a mà de forma fàcil, també optimitza el disseny, integrant part dels electrodomèstics i les zones de rebost o emmagatzematge, donant una sensació d’amplitud i netedat en les línies.

El sobre de Dekton està combinat amb una aixeta KWC i l’aigüera és una Blanco Andano de 70 cm d’ample. El forn, el microones i el rentaplats són de la casa NEFF. La placa de cocció que es va escollir va ser una d’inducció de la marca NOVY, la mateixa que la campana, integrada al sostre, model Maxi Pure Line. En canvi, pel frigorífic i el congelador es va optar per marques diferents. El frigorífic NEFF i el congelador de LIEBHERR.

Més projectes

SETEMBRE 29, 2018

Cuina oberta al menjador amb illa

Aquest projecte que presentem està pensat i dissenyat per a ser un espai on poder fer vida. És un espai de 8 m2 aproximadament. Una cuina pensada per a 4 persones, acostumats a menjar a la cuina....

SETEMBRE 29, 2018

Cuina amb moble laminat

Us presentem un projecte realitzat a Sant Quirze del Vallès. En aquest cas es tracta d’una casa on han volgut fer una reforma completa de l’espai de la cuina. Són una família formada...