Cuina amb moble laminat

Us presentem un projecte realitzat a Sant Quirze del Vallès. En aquest cas es tracta d’una casa on han volgut fer una reforma completa de l’espai de la cuina. Són una família formada per 4 persones que acostumen a utilitzar la cuina per esmorzar i sopar entre setmana.

En aquest sentit s’ha optat per un tipus de moble laminat, de la sèrie INTRA de Santos, amb un color Gris sorra.

La distribució de l’espai consta d’una zona de columnes on hi ha el congelador i frigorífic integrat, una altra columna per productes relacionats amb la neteja i una última columna que s’utilitza de rebost.

La zona de treball està distribuïda en forma de L, separant la zona d’aigües i la zona de cocció. La primera, amb una línia de mobles baixos amb dos calaixos. Els mobles alts són plegables, amb portes de vidre color blanc mat i porten incorporat llums sota. A un dels costats de la zona d’aigües també es va decidir fer un moble tipus persiana.

La zona de cocció està formada per dos mobles de tres calaixos. Aquesta composició és un dels atractius de Santos quan parlem d’aprofitar l’espai de manera òptima. El primer, un calaix per a coberts i estris de cuina, el segon pels plats i el tercer per cassoles, paelles o rebost en general.

El sobre de la cuina i els revestiments són de Corian. La zona d’aigües porta una pica de Corian integrada de mida estàndard de 53 x 40 cms.

La paret, revestida també de Corian, està unida al sobre amb una unió en forma de mitja canya per donar sensació d’uniformitat en no haver cap junta en tota la superfície i la paret. D’aquesta manera, facilita la neteja del dia a dia. En aquest cas, el Corian segueix per la zona de cocció, arribant fins al sostre i continuant fins a la porta, realitzant un emmarcat sobre ella, arribant a la zona de les columnes i fins a terra.

Per tal de no donar la sensació d’una cuina plena de mobles, s’ha preferit integrar una campana al sostre. El model és una campana Gutmann Camp II de color blanc. Els electrodomèstics de fred, frigorífic i congelador, són NEFF. El forn i el microones també són NEFF, així com el rentaplats integrat. La placa de cocció és una Multiflex inducció, també de NEFF. Finalment l’aixeta és una Blanco Linux.

Pel que fa al sostre es va baixar per integrar la campana i donar més llum a l’espai.

Com és un espai pensat per esmorzar i sopar en família durant la setmana, incorporem una taula i quatre cadires Ondarreta.

Més projectes

SETEMBRE 29, 2018

Cuina oberta al menjador amb illa

Aquest projecte que presentem està pensat i dissenyat per a ser un espai on poder fer vida. És un espai de 8 m2 aproximadament. Una cuina pensada per a 4 persones, acostumats a menjar a la cuina....

SETEMBRE 24, 2018

Cuina amb illa i barra

Aquest projecte que us presentem es va realitzar a Olesa de Montserrat. Un projecte pensat per a una família de 4 persones amb un espai de 35 m2 aproximadament. A aquesta família els agrada molt...