Cuina oberta al menjador amb illa

Aquest projecte que presentem està pensat i dissenyat per a ser un espai on poder fer vida.

És un espai de 8 m2 aproximadament. Una cuina pensada per a 4 persones, acostumats a menjar a la cuina. Per aquest motiu, es va decidir fer-la oberta al menjador, per integrar el màxim l’espai de convivència familiar.

La zona de l’illa, com a espai de treball, amb una gran àrea per cuinar, una zona d’aigües i de cocció sota els mobles alts i una zona de columnes amb la integració de la nevera, congelador i rebost. L’illa també compta d’una zona com a taula pels àpats del dia a dia.

El mobiliari està format per la sèrie LINE-L sèrie 033, amb el color gris sorra, fent joc amb la gola d’alumini, combinant amb el sòcol, també d’alumini. El sobre de la cuina és un Dekton, acabat Zenith, de 2 cm de gruix i amb frontals de 1,2 cm. La zona d’aigües i cocció es lliura lateralment amb dos sòcols de 5 cm. La zona de l’illa està acabada amb un lateral del mateix Dekton fins a terra, a la banda que utilitzem com a taula. L’aixeta del sobre de Dekton és una Linus extraïble de la casa Blanco. La pica que l’acompanya és una Subline de 700 cm, també de Blanco, i de color blanc.

L’extracció de fums es realitza a través d’un grup filtrant amb vidre blanc de la casa Novy, de 90 cm d’ample. El frigorífic és un Whirlpool, un combi integrat, no frost, de dos metres, integrable. Aquest combi té la particularitat de ser un dels més alts del mercat integrable. En aquest cas són dues unitats. La resta dels electrodomèstics, rentavaixelles integrat, placa de cocció, forn i microones, també són de la marca Whirlpool.

Pel terra es va optar per un ceràmic, imitant el terra hidràulic, per donar un toc diferent i divertit a la cuina. En aquest cas, també va servir per separar, òpticament, l’espai de la cuina amb el de la resta de la sala d’estar.

Es van realitzar les entregues a sostre dels mobles amb Dm, pintat del mateix color que les portes de la cuina. La resta de les parets es van enguixar i pintar.

Més projectes

SETEMBRE 29, 2018

Cuina amb moble laminat

Us presentem un projecte realitzat a Sant Quirze del Vallès. En aquest cas es tracta d’una casa on han volgut fer una reforma completa de l’espai de la cuina. Són una família formada...

SETEMBRE 24, 2018

Cuina amb illa i barra

Aquest projecte que us presentem es va realitzar a Olesa de Montserrat. Un projecte pensat per a una família de 4 persones amb un espai de 35 m2 aproximadament. A aquesta família els agrada molt...