Optimitzem la FUNCIONALITAT de l'espai

Santos Sabadell intentem adaptar-nos a les noves tendències, la cuina moderna d’avui en dia. Ja no només hem de parlar del concepte de moble, sinó del canviant estil de vida de les persones. Això vol dir que hem de pensar com utilitzem les cuines actualment, en espais més reduïts, amb menys temps per cuinar i on es procura tenir-ho tot a mà.

Per aquest motiu pensem en mobles de cuina on a més de treballar el disseny, busquem optimitzar la funcionalitat de l’espai.

L'INTERIOR dels nostres mobles ens defineix

Un dels elements que diferencien el moble de cuina de SANTOS de la resta de fabricants són els seus interiors. La distribució de l’espai és igual d’important que el disseny de les cuines. De fet, els interiors dels nostres mobles són elements fonamentals perquè els clients decideixin apostar per les nostres cuines.

Els nostres PORTA AIGÜERES són únics

Quan parlem del moble de cuina porta aigüeres estem parlant d’un dels mobles que més utilitzem. Per aquest motiu oferim un ventall ampli d’aquest model de moble. Tenim la possibilitat de treballar amb diferents mides, des de 45 cm fins a 120 cm d’ample, amb diferents tipus d’obertures i una gran varietat de combinacions per aprofitar al màxim l’espai, per poder-li treure el màxim partit.

MATERIALS de màxima qualitat

Quan parlem del mobiliari de cuina tenim molt clar que el disseny és molt important i és el primer que ens entra per la vista. Però igual d’important són els elements que es treballen per a tenir un moble funcional, resistent, amb bons materials que ens garanteixin la durabilitat de la cuina amb el pas del temps. Parlem dels elements interns del moble, que no es veuen però que són els que li donen la resistència necessària per ser un moble atemporal.